Maki de foie gras à la mangue
TM6 TM5 TM31

Maki de foie gras à la mangue

3.9 ( 9 ocen )

Składniki

  • 150 g de riz à sushi
  • 300 g d'eau
  • 20 g de vinaigre de riz
  • 10 g de sucre en poudre
  • 3 pincées de sel
  • 1 mangue mûre (belle taille)
  • 120 g de foie gras de canard mi-cuit
  • 2 feuilles de nori

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
108 kcal / 454 kJ
Białko
2.3 g
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
14.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy