Urządzenia i Akcesoria
Pork Roast with Pistachio stuffing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portion
Składniki
-
garlic clove2
-
pistachio nut, shelled, unsalted, peeled70 g
-
basil leaf, fresh4
-
arugula50 g
-
Parmesan cheese cut into cubes100 g
-
olive oil and 2 teaspoons for cooking30 g
-
salt
-
pepper, ground
-
French pork cut "filet de porc" (1.2 kg), wallet-opened by the butcher1
-
water4 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
1617 kJ /
388 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Caprese Frittata
30 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
Brak ocen
Bannock Bread
45 min
Steak au Poivre
20 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Matcha Nice Cream
35 min
Roasted Chicken with Vegetables
1 godz. 45 min
Baked Pork Loin with Rice
1 godz. 20 min
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50 min