Pork Roast with Pistachio stuffing

Pork Roast with Pistachio stuffing

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portion

Składniki

  • garlic clove
    2
  • pistachio nut, shelled, unsalted, peeled
    70 g
  • basil leaf, fresh
    4
  • arugula
    50 g
  • Parmesan cheese cut into cubes
    100 g
  • olive oil and 2 teaspoons for cooking
    30 g
  • salt
  • pepper, ground
  • French pork cut "filet de porc" (1.2 kg), wallet-opened by the butcher
    1
  • water
    4 tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 388 kcal / 1617 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...