Urządzenia i Akcesoria
Pork Roast with Pistachio stuffing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portion
Składniki
-
garlic clove2
-
pistachio nut, shelled, unsalted, peeled70 g
-
basil leaf, fresh4
-
arugula50 g
-
Parmesan cheese cut into cubes100 g
-
olive oil and 2 teaspoons for cooking30 g
-
salt
-
pepper, ground
-
French pork cut "filet de porc" (1.2 kg), wallet-opened by the butcher1
-
water4 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
1617 kJ /
388 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Roasted Chicken with Vegetables
Brak ocen
Blueberry Jam
Brak ocen
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Carnitas
50 min
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Hamantaschen
1 godz. 55 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Gazpacho
1 godz. 15 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1 godz.