Urządzenia i Akcesoria
Cider-brined pork chops with apple dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portion
Składniki
Cider-brined pork chops
-
cider (see Tip)350 g
-
sea salt, flakes30 g
-
rosemary, dried, chopped1 tbsp
-
sage leaf, dried1 tbsp
-
thyme, dried1 ½ tsp
-
black pepper, ground½ tsp
-
pork loin chops (approx. 350 g each)4 - 6
-
grapeseed oil for brushing
Apple dressing
-
apple, type Granny Smith peeled, cored and cut into quarters1
-
cider vinegar2 tbsp
-
maple syrup, pure2 tsp
-
grapeseed oil90 g
-
wholegrain mustard1 tbsp
-
chive, fresh cut into quarters6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
194.7 mg
Białko
48.9 g
Kalorie
2735.8 kJ /
651.4 kcal
Tłuszcz
48.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3 godz. 15 min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1 godz. 35 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Mediterranean pastries
1 godz.
Summer Coleslaw
15 min
Butternut Squash and Ginger Soup
Brak ocen
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min