Urządzenia i Akcesoria
Swiss Rösti
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 9 godz.
4 portions
Składniki
Steamed Potatoes
-
water500 g
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte, Yukon Gold), unpeeled, smaller than wide part of feeder1200 g
Rösti
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
4 Tbsp sunflower oil, plus extra for greasingunsalted butter plus extra for greasing4 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
896.6 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
1393.3 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
11.8 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
52.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 godz. 30 min
Browned pork mince
20 min
Grated Cheddar Cheese
5 min
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble
55 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Vegetarian Pizza
Brak ocen
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1 godz.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min