Lemon, Lime and Ginger Tart

Lemon, Lime and Ginger Tart

4.7 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
8 slices

Składniki

  • gingernut biscuits
    250 g
  • unsalted butter cut in pieces
    85 g
  • freshly squeezed lemon juice
    80 g
  • lime juice, freshly squeezed
    80 g
  • stem ginger in syrup syrup and some ginger cut in small pieces for garnishing
    50 g
  • condensed milk
    395 g
  • double cream
    400 g
  • lemon zest only, for garnishing
    1
  • lime zest only, for garnishing
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 slice

Sód 190 mg
Białko 6.1 g
Kalorie 2672.8 kJ / 642 kcal
Tłuszcz 44.5 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 27 g
Węglowodany 53.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...