Risotto al pomodoro e cavolfiore (10-12 mesi)

Risotto al pomodoro e cavolfiore (10-12 mesi)

3.4 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 300 g di pomodori maturi
  • acqua bollente
  • 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 200 g di cimette di cavolfiore
  • 1 cipolla in quarti
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di riso Carnaroli
  • 200 g di brodo vegetale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 545.7 mg
Białko 19 g
Kalorie 1577.1 kJ / 377 kcal
Tłuszcz 15.4 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Węglowodany 42.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...