Risotto al pomodoro e cavolfiore (10-12 mesi)

Risotto al pomodoro e cavolfiore (10-12 mesi)

4.5 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di pomodori maturi
    300 g
  • acqua bollente
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    150 g
  • di cimette di cavolfiore
    200 g
  • cipolla in quarti
    1
  • spicchio di aglio
    1
  • olio extravergine di oliva
    20 g
  • di riso Carnaroli
    150 g
  • di brodo vegetale
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 377 kcal / 1577.1 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 15.4 g
Węglowodany 42.6 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Sód 545.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...