Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di pomodori maturi
- acqua bollente
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 200 g di cimette di cavolfiore
- 1 cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 20 g olio extravergine di oliva
- 150 g di riso Carnaroli
- 200 g di brodo vegetale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1577.1 kJ / 377 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 42.6 g
- Tłuszcz
- 15.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 545.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riso e lenticchie
45 Min
Risotto alla crema di spinaci
40min
Risotto zucchine e pancetta
35 Min
Zuppa di verdure e pasta corta con Affettatutto Bimby® (TM6)
40min
Entrecote con risotto ai funghi
40min
Ragù di carne e verdurine
30 Min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 Min
Risotto alla zucca
30 Min
Pasta alle verdure (10-12 mesi)
50min
Risotto ricotta e spinaci
30 Min
Minestra di pasta, patate e cozze
40min
Torta gianduia (senza glutine)
1h