Pasta al pesto di fagiolini

Pasta al pesto di fagiolini

4.7 95 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    30 g
  • di pecorino a pezzi
    30 g
  • di acqua
    500 g
  • di fagiolini verdi freschi puliti e a pezzi
    300 g
  • di pasta formato a piacere
    320 g
  • foglie di basilico fresche lavate
    10
  • di mandorle
    30 g
    30 g di frutta secca, a piacere
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di sale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 490.5 kcal / 2052 kJ
Białko 16.5 g
Tłuszcz 19.9 g
Węglowodany 65.6 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 382.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...