Pasta radicchio e pancetta

Pasta radicchio e pancetta

4.1 34 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di pancetta a cubetti (dolce o affumicata)
  • 200 g radicchio trevisano a listarelle
  • 130 g di brodo vegetale
  • 320 g di pasta formato a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1164.8 mg
Białko 24.5 g
Kalorie 2314.8 kJ / 553.3 kcal
Tłuszcz 25.1 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 7.4 g
Węglowodany 55.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...