Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di mandorle pelate
- 200 g di carote, pelate e a pezzi
- 150 g di zucchero di canna
- 4 uova
- 100 g di yogurt naturale
- 100 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- zucchero a velo per guarnire
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1958.7 kJ / 468.1 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 38.3 g
- Tłuszcz
- 32.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 82.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purè di patate e carote al rosmarino
45 dk
Merendini al cioccolato
40 dk
Brownies cioccolato e banane
40 dk
Il mio 1° pane
3 Std. 15 Min
Ghiaccioli tricolore
7 godz. 15 min
Scarcedda lucana
2h
Torta ai frutti rossi
3h
Torta pere e zenzero (TM6)
40 dk
Pane agli spinaci
3h
Succo mango, pesca e ananas
15 Min
Dolcetti di cioccolato e cereali
3 Std. 15 Min
Pancakes alla banana con yogurt aromatizzato
20 dk