Torta gianduia (senza glutine)

Torta gianduia (senza glutine)

4.6 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 fette

Składniki

  • 4 uova (da 60 g circa)
  • 180 g zucchero
  • 40 g di cacao amaro in polvere
  • 200 g di cioccolato a pezzi
  • 200 g di nocciole tostate
  • 150 g di burro morbido, a tocchetti
  • panna montata (opcjonalnie) a piacere
  • zucchero a velo (opcjonalnie) a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 63.8 mg
Białko 6.7 g
Kalorie 1615 kJ / 386 kcal
Tłuszcz 29.3 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 10.6 g
Węglowodany 25.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...