Torta gianduia (senza glutine)

Torta gianduia (senza glutine)

4.6 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 fette

Składniki

  • uova (da 60 g circa)
    4
  • di zucchero
    180 g
  • di cacao amaro in polvere
    40 g
  • di cioccolato a pezzi
    200 g
  • di nocciole tostate
    200 g
  • di burro morbido, a tocchetti
    150 g
  • panna montata (opcjonalnie) a piacere
  • zucchero a velo (opcjonalnie) a piacere

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 386 kcal / 1615 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 29.3 g
Węglowodany 25.5 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 10.6 g
Sód 63.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...