Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 3 foglie di salvia fresca, lavate
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- ½ spicchio di aglio
- 4 foglie di menta fresca, lavate
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- 15 g di succo di limone
- 2 tranci di salmone fresco (180 g circa cad.)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1561 kJ / 373 kcal
- Białko
- 33.2 g
- Węglowodany
- 0.2 g
- Tłuszcz
- 26.6 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 godz. 35 min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Vitello tonnato sottovuoto
5h