Torta ricotta e cacao (senza glutine)

Torta ricotta e cacao (senza glutine)

3.1 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
10 fette

Składniki

  • 3 uova
  • 150 g zucchero
  • 50 g di cacao amaro in polvere
  • 300 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 1 - 2 cucchiai zucchero a velo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 93.9 mg
Białko 5.9 g
Kalorie 625 kJ / 149 kcal
Tłuszcz 6.1 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 18.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...