Torta ricotta e cacao (senza glutine)

Torta ricotta e cacao (senza glutine)

3.1 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
10 fette

Składniki

  • uova
    3
  • di zucchero
    150 g
  • di cacao amaro in polvere
    50 g
  • di ricotta fresca scolata dal siero
    300 g
  • di zucchero a velo
    1 - 2 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 149 kcal / 625 kJ
Białko 5.9 g
Tłuszcz 6.1 g
Węglowodany 18.9 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 93.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...