Wersje kompatybilne
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di grano saraceno
- 4 g di sale
- semi misti, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 800 g
- Kalorie
- 7697 kJ / 1840 kcal
- Białko
- 62 g
- Węglowodany
- 312.5 g
- Tłuszcz
- 46.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 30 g
- Sód
- 1582 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema di mandorle
15 Min
Pagnotta rustica
3u.
Burger ceci e rucola
40min
Crema spalmabile alle nocciole e cioccolato fondente
20min
Torta ricotta e cacao (senza glutine)
50 Min
Cracker al farro
2 Std.
Burro di arachidi crunchy
20min
Biscotti di grano saraceno (senza glutine)
2 Std. 45 Min
Pane integrale con fichi e noci
4 Std. 30 Min
Hummus di fagioli neri con chips di mais
1 Std. 30 Min
Farinata al rosmarino
1 Std. 30 Min
Impasto per pizza integrale
2 Std.