Wersje kompatybilne
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di grano saraceno
- 4 g di sale
- semi misti, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 800 g
- Kalorie
- 7697 kJ / 1840 kcal
- Białko
- 62 g
- Węglowodany
- 312.5 g
- Tłuszcz
- 46.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 30 g
- Sód
- 1582 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane croccante di grano saraceno e semi
1h 30min
Biscotti di farina d'avena e banana
50min
Torta di castagne (senza glutine)
1h 30min
Pagnotta ai semi senza glutine
2h
Tigelle senza glutine
3h
Anelli cioccolato e mandorle
40 min
Knäckebrot (pane croccante svedese)
1h
Biscotti di grano saraceno (senza glutine)
2h 45min
Cracker al farro
2h
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40 min
Tofu di lenticchie rosse
8 godz. 30 min
Crema di nocciole
15min