Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
TM6 TM5 TM31

Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)

3.7 (10 ocen)

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di farina di grano saraceno
  • 4 g di sale
  • semi misti, a piacere

Wartości odżywcze
na 800 g
Kalorie
7697 kJ / 1840 kcal
Białko
62 g
Węglowodany
312.5 g
Tłuszcz
46.5 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Błonnik
30 g
Sód
1582 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy