Urządzenia i Akcesoria
Duck confit with lentil & orange salad
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 15 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Duck confit
-
duck marylands (approx. 1 kg)4
-
ground black pepper½ tsp
-
salt3 tsp
-
garlic cloves crushed4
-
fresh bay leaves4
-
fresh thyme4 sprigs
-
duck fat500 g
-
whole black peppercorns1 tsp
-
water2000 g
Lentil salad
-
raw baby beetroots trimmed and cut into halves4
-
garlic cloves crushed3
-
balsamic vinegar2 tbsp
-
olive oil1 tbsp
-
fresh thyme3 sprigs
-
ground black pepper to season
-
salt to season
-
puy lentils200 g
-
whole cloves4
-
brown onion1
-
fresh bay leaf1
-
water1000 g
-
Chicken stock paste (see Tips)30 g
-
red onion cut into small cubes (5 mm)½
-
celery stalk cut into small cubes (5 mm)1
-
oranges segmented and cut into slices (5 mm)2
Orange vinaigrette
-
honey2 tsp
-
freshly squeezed orange juice40 g
-
grapeseed oil100 g
-
red wine vinegar2 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Assembly
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
frisee lettuce to serve30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2648.5 mg
Białko
47.3 g
Kalorie
6408 kJ /
1525.7 kcal
Tłuszcz
128.6 g
Błonnik
13.7 g
Tłuszcz nasycony
34 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole
10 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Som tum (Thai green papaya salad)
20 min
Warm beetroot dish
50 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1 godz. 35 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Parsnip and bean mash
25 min