Pan integral con cerveza negra y dátiles

Pan integral con cerveza negra y dátiles

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 rebanadas

Składniki

  • 120 g de dátiles deshuesados
  • 150 g de cerveza oscura
  • 150 g de agua mineral gasificada
  • 2 cucharadas de melaza de cebada de caña
    2 cucharadas de melaza
  • 50 g de aceite de oliva extra virgen
  • 30 g de levadura fresca
  • 350 g de harina de trigo integral
  • 50 g de harina de espelta
  • 100 g de harina de fuerza
  • 10 g de sal
  • harina de trigo para espolvorear
  • 1 cucharada semillas de ajonjolí
  • aceite de oliva extra virgen para pincelar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanadas

Białko 5.08 g
Kalorie 943 kJ / 226 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 3.89 g
Węglowodany 38.73 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...