Urządzenia i Akcesoria
Panecillos integrales
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
12 pieza
Składniki
-
375 g de harina integral
-
50 g de harina de centeno
-
150 g de harina
-
10 g de levadura prensada fresca
-
350 g de agua
-
1 - 2 cucharaditas de sal
-
6 - 8 cubitos de hielo para producir vapor
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pieza
Białko
6 g
Kalorie
801 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
36.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pan blanco
1h 40min
Palitos de pan
1h 45min
Pan integral al vapor
2h
Pan de caja integral
1h 40min
Pan integral de semillas
2h 50min
Panecillos de espelta
16h 30min
Hogaza de centeno
16h 50min
Pan de molde integral con espinacas
1h 40min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1h
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min
Pan integral
3h
Pan de centeno con masa madre
2h 50min