![Panecillos integrales Panecillos integrales](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/030F90B2-82A9-4E3E-8D76-82CD512C0871/Derivates/7CE9FDA0-3F88-481C-A533-CD185739995F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 375 g de harina integral
- 50 g de harina de centeno
- 150 g de harina
- 10 g de levadura prensada fresca
- 350 g de agua
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 6 - 8 cubitos de hielo, para producir vapor
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 801 kJ / 192 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Pan multicereales
24 Std.
Pan de caja integral
1h 40min
Empanaditas de jitomate y albahaca
1h 20min
Pan con levadura química
30 Min
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan de barra
29 godz.
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2h 50 min
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Pan de caja con semillas de amapola
2 Std. 10 Min
Colines integrales con sésamo
2h
Pizza integral con tomate y mozzarella
1 Std.