Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 375 g de harina integral
- 50 g de harina de centeno
- 150 g de harina
- 10 g de levadura prensada fresca
- 350 g de agua
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 6 - 8 cubitos de hielo, para producir vapor
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 801 kJ / 192 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 36.3 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Requesón
2h
Bagels
2h
Pan multicereales
24h
Pan de espelta y trigo sarraceno
1h
Harina de cereales y leguminosas
5 min
Pan de garbanzo con dip de curry
50min
Pan de maíz (Broa)
2h 20min
Pan rústico
2h
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min
Pan integral de molde
3h