Urządzenia i Akcesoria
Panecillos integrales
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
12 pieza
Składniki
-
375 g de harina integral
-
50 g de harina de centeno
-
150 g de harina
-
10 g de levadura prensada fresca
-
350 g de agua
-
1 - 2 cucharaditas de sal
-
6 - 8 cubitos de hielo para producir vapor
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pieza
Białko
6 g
Kalorie
801 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
36.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pan blanco
1 godz. 40 min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1 godz.
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 godz. 50 min
Pan rápido
1 godz. 35 min
Pan integral de espinacas
1 godz. 40 min
Hogaza de centeno
16 godz. 50 min
Pan de barra
29 godz.
Pan integral de semillas
2 godz. 50 min
Masa madre (levadura natural)
120 godz.
Pan de molde integral con espinacas
1 godz. 40 min
Pan integral
3 godz.
Palitos de pan
1 godz. 45 min