Pan de caja sin gluten

Pan de caja sin gluten

4.9 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
10 rebanadas

Składniki

  • aceite vegetal para engrasar
  • 260 g de agua
  • 11 g de levadura seca
  • 1 cda de miel de abeja
  • 90 g de harina de trigo sarraceno
  • 10 g de sal
  • 50 g de leche en polvo
  • 1 cdita de goma xantana
  • 1 cdita de polvo para hornear
  • 50 g de aceite vegetal
  • 1 huevo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 457 mg
Białko 3.4 g
Kalorie 487.1 kJ / 116.4 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 1.4 g
Węglowodany 10.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...