![Pan de caja sin gluten Pan de caja sin gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/98fc94dc814692f7ee9b89dd754eeb32/Derivates/b27894466e4c91a7d100febf11ca1a276595ecfa.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite vegetal, para engrasar
- 260 g de agua
- 11 g de levadura seca
- 1 cda de miel de abeja
- 90 g de harina de trigo sarraceno
- 10 g de sal
- 50 g de leche en polvo
- 1 cdita de goma xantana
- 1 cdita de polvo para hornear
- 50 g de aceite vegetal
- 1 huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 487.1 kJ / 116.4 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 457 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Pizza sin gluten
1 godz.
Pan sin gluten
1 godz. 40 min
Bolillo sin gluten
2 Std.
Chapati sin gluten
30min
Baguette sin gluten
2 Std.
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Brownies sin gluten
45 min
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Pan de molde sin gluten
1 Std. 30 Min
Bisquets sin gluten
1 Std. 30 Min
Harina de arroz
5 min