Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite vegetal, para engrasar
- 260 g de agua
- 11 g de levadura seca
- 1 cda de miel de abeja
- 90 g de harina de trigo sarraceno
- 10 g de sal
- 50 g de leche en polvo
- 1 cdita de goma xantana
- 1 cdita de polvo para hornear
- 50 g de aceite vegetal
- 1 huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 487.1 kJ / 116.4 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 457 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Pan de caja sin gluten
2h
Harina sin gluten para todo uso
5min
Harina sin gluten para panadería
10min
Pan de molde sin gluten
14h
Bolillo sin gluten
2h
Masa madre sin gluten
120h
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Pizza sin gluten
1h
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min