Pan de caja sin gluten
TM6 TM5

Pan de caja sin gluten

4.8 (13 ocen)

Składniki

  • aceite vegetal, para engrasar
  • 260 g de agua
  • 11 g de levadura seca
  • 1 cda de miel de abeja
  • 90 g de harina de trigo sarraceno
  • 10 g de sal
  • 50 g de leche en polvo
  • 1 cdita de goma xantana
  • 1 cdita de polvo para hornear
  • 50 g de aceite vegetal
  • 1 huevo

Wartości odżywcze
na 1 rebanada
Kalorie
487.1 kJ / 116.4 kcal
Białko
3.4 g
Węglowodany
10.8 g
Tłuszcz
7.1 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Błonnik
1.4 g
Sód
457 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy