Pan de centeno con masa madre
TM31 TM5 TM6

Pan de centeno con masa madre

4.6 (11 ocen)

Składniki

Activación de masa madre

  • 150 g de masa madre (ver receta)
  • 60 g de agua
  • 100 g de harina

Pan

  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 150 g de agua
  • 1 cucharadita de miel
  • 200 - 250 g de harina
  • 10 g de sal
  • 100 g de harina de centeno

Wartości odżywcze
na 1 rebanada
Kalorie
440 kJ / 105 kcal
Białko
3.2 g
Węglowodany
21.7 g
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy