Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Activación de masa madre
- 150 g de masa madre (ver receta)
- 60 g de agua
- 100 g de harina
Pan
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de miel
- 200 - 250 g de harina
- 10 g de sal
- 100 g de harina de centeno
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 440 kJ / 105 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 21.7 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan para hamburguesa
3h 20min
Masa madre de centeno
96h 20min
Masa madre (levadura natural)
120hod.
Barras de trigo y espelta con masa madre
21h
Pan de centeno con masa agria
154h
Pan integral de semillas
2 godz. 50 min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Pan integral con linaza
29 Std.
Hogaza de centeno
16 Std. 50 Min
Masa madre de trigo
96 godz.
Pan de frutos secos
2ч. 10 мин.
Pan integral
3ч.