Pan integral

Pan integral

4.1 141 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
20 rebanadas

Składniki

  • 520 g de agua
  • 1 cda de azúcar
  • 15 g de levadura seca instantánea
  • 750 g de harina de trigo integral
  • 1 cdita de sal fina
  • 65 g de semillas de girasol
  • 1 huevo batido, para barnizar
  • 1 cda de hojuelas de avena
  • 1 cda de linaza
  • 1 cda de semillas de ajonjolí, blancas

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 7 g
Kalorie 680.8 kJ / 162.1 kcal
Tłuszcz 3.1 g
Błonnik 4.6 g
Węglowodany 33.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...