Manteiga de chouriço e palitos de pão com azeitona

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 doses

Składniki

Manteiga de chouriço
  • chouriço s/ pele, cortado em pedaços
    100 g
  • manteiga à temperatura ambiente (ver dica)
    120 g
Palitos de pão
  • água
    280 g
  • fermento de padeiro seco
    1 ½ c. chá de
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    380 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    25 g
  • sal
    1 c. chá de
  • azeitona preta s/ caroço
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 722.3 mg
Białko 12.3 g
Kalorie 2121.8 kJ / 507.1 kcal
Tłuszcz 29.7 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 13.6 g
Węglowodany 47.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...