Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g amêndoa c/ pele
- 1 banana madura em pedaços (120 g aprox.)
- 50 g manteiga de amêndoa
- 40 g eritritol (ver dica)
- 2 gemas de ovo
- 1 c. chá de fermento em pó p/ bolos
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 225.5 kJ / 53.9 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 19.1 mg
Alternatywne przepisy
Rochedos de aveia, coco e mel
25min
Aveia no forno com chocolate negro e frutos vermelhos
30min
Smoothie de café e linhaça e bolachas de chocolate
9 Std.
Pão de pretzel low carb
1h
Manteiga vegan
2h
Pão de claras, aveia e amendoim sem glúten
50min
Biscoitos de maçã e noz
50min
Sanduíche de cookies com manteiga de amendoim
30min
Muffins de batata-doce com noz
1h
Bolo de sobras de marmelada
30min
Bolachas de quase tudo
50min
Gelado de banana
5min