Tiborna de legumes de primavera

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 doses

Składniki

  • acelga
    230 g
  • pão alentejano
    4 fatias de
  • sal mais q.b. p/ temperar
    ½ c. chá de
  • ovos
    4
  • água
    1000 g
  • azeite mais q.b. p/ regar
    20 g
  • chalota cortada em lâminas
    120 g
  • espargos verdes laminados
    150 g
  • Cebolinho picado q.b. p/ polvilhar
  • Pimenta q.b. p/ polvilhar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 706.9 mg
Białko 13.1 g
Kalorie 1157.4 kJ / 276.6 kcal
Tłuszcz 14.4 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 24.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...