Urządzenia i Akcesoria
Ghiaccioli di prugne e albicocche secche
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 pezzi
Składniki
-
100 g di albicocche secche denocciolate a metà
-
500 g di prugne secche denocciolate a pezzi
-
200 g di cubetti di ghiaccio
-
30 g di succo di limone, spremuto fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
4.2 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
1008.1 kJ /
240.9 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
63.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Stick croccanti
1 godz. 30 min
Plain in Pigna
Brak ocen
Petti di pollo al vapore
30 min
Pisellini al vapore (600 g)
25 min
Yogurt al mango
14 godz.
Patate e zucca al vapore
25 min
Carote e patate dolci al vapore
30 min
Ghiaccioli alla menta
8 godz. 10 min
Insalata di carote e ravanelli all'orientale
20 min
Barbabietole pelate (TM6)
10 min
Brodo vegetale
1 godz.
Biscotti friabili al burro
2 godz. 30 min