Verdure saltate
TM6 TM5 TM31

Verdure saltate

3.5 (4 oceny)

Składniki

  • 1 - 2 spicchi di aglio
  • 20 g di olio di oliva
    lub 10 g di olio vegetale
  • 300 g di bietole o altre verdure verdi, tagliate a strisce (vedi consiglio)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
151 kJ / 36 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy