Urządzenia i Akcesoria
Wraps med sauterede grøntsager og urtecreme (Thermomix® Rivejern, TM6)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 stykke
Składniki
-
blommetomater200 g
-
iceberg i mindre stykker150 g
-
løg i mindre stykker70 g
-
porre i mindre stykker130 g
-
peberfrugter, blandede i mindre stykker180 g
-
champignoner, friske (ca. 6-7 champignoner), hele, stilke fjernet80 g
-
Emmentaler ost i mindre stykker150 g
-
gulerod skrællede100 g
-
bredbladet persille, frisk½ bundt
-
citron kun skal½
-
creme fraiche 38 %150 g
-
dijonsennep1 spsk
-
olivenolie40 g
-
sort peber, stødt½ tsk
-
havsalt1 tsk
-
cayennepeber, stødt2 - 3 knivspids
-
tortilla6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykke
Sód
407.4 mg
Białko
10.8 g
Kalorie
1268.4 kJ /
303.2 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
23.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lette frokoster
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Svampebolognese med courgette-nudler
Brak ocen
Græskartærte
Brak ocen
Tortilla med courgette og falafler
25 godz. 30 min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Brak ocen
Spicy aubergine med bulgur
Brak ocen
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Brak ocen
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Galette med ost og tofudressing
Brak ocen
Quesadillas med chilichutney
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen