Urządzenia i Akcesoria
Sauterede grøntsager med broccoli sauce (Thermomix® Rivejern, TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 portion
Składniki
-
gulerod skrællet og i mindre stykker400 g
-
courgette i mindre stykker325 g
-
æble uden kernehus og mindre stykker75 g
Sauce
-
parmesanost i mindre stykker40 g
-
valnødder, uden skal60 g
-
olivenolie35 g
-
porre40 g
-
broccoli i mindre buketter200 g
-
havsalt plus extra to taste1 tsk
-
sort peber, stødt plus extra to taste½ tsk
-
fed hvidløg hele2
-
hvidvin, tør40 g
-
vand90 g
-
grøntsagsbouillon¼ tsk
-
fløde, 35 %80 g
-
muskatnød, stødt½ tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1518.3 mg
Białko
19.9 g
Kalorie
3214.2 kJ /
768.2 kcal
Tłuszcz
58.5 g
Błonnik
13.5 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lette frokoster
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Svampebolognese med courgette-nudler
Brak ocen
Græskartærte
Brak ocen
Tortilla med courgette og falafler
25 godz. 30 min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Brak ocen
Spicy aubergine med bulgur
Brak ocen
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Brak ocen
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Galette med ost og tofudressing
Brak ocen
Quesadillas med chilichutney
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen