![Biscuits fourrés type Oréo® Biscuits fourrés type Oréo®](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7A14F5F6-201C-45D2-ADA2-F6244CF7C583/Derivates/D27A1334-1658-4F49-9C14-03F5F58FB633.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le biscuit
- 50 g de sucre en poudre
- 70 g de cacao en poudre
- 180 g de farine de blé
- 125 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 œuf
La garniture
- 90 g de beurre doux
- 80 g de sucre glace maison
- 1 pincée de vanille en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 639 kJ / 153 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 14.2 g
- Tłuszcz
- 9.6 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sablés viennois au chocolat
50 Min
Comme un biscuit BN®
1 Std. 30 Min
Biscuits à la confiture
1 Std.
Biscuits spirales chocolat-vanille
1 Std. 30 Min
Chocolat au riz soufflé
1小时 20 分钟
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2 godz. 35 min
Croustillant au chocolat comme un whoopie pie
1 Std.
Cookies tout chocolat
25 dk
Flapjacks choco
1hod. 35min
Biscuits au café
1 Std.
Goûters fondants au chocolat
1 Std.
Barres chocolat-caramel
1 Std. 30 Min