Biscuits fourrés type Oréo®

Biscuits fourrés type Oréo®

4.0 77 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
20 pièces

Składniki

Le biscuit
  • de sucre en poudre
    50 g
  • de cacao en poudre
    70 g
  • de farine de blé
    180 g
  • de beurre demi-sel coupé en morceaux
    125 g
  • œuf
    1
La garniture
  • de beurre doux
    90 g
  • de sucre glace maison
    80 g
  • de vanille en poudre
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 153 kcal / 639 kJ
Białko 2.1 g
Tłuszcz 9.6 g
Węglowodany 14.2 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...