Biscuits fourrés type Oréo®

Biscuits fourrés type Oréo®

3.9 82 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
20 pièces

Składniki

Le biscuit
  • 50 g de sucre en poudre
  • 70 g de cacao en poudre
  • 180 g de farine de blé
  • 125 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 1 œuf
La garniture
  • 90 g de beurre doux
  • 80 g de sucre glace maison
  • 1 pincée de vanille en poudre

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 2.1 g
Kalorie 639 kJ / 153 kcal
Tłuszcz 9.6 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 14.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...