Biscuits fourrés type Oréo®
TM6 TM5

Biscuits fourrés type Oréo®

4.0 (73 oceny)

Składniki

Le biscuit

  • 50 g de sucre en poudre
  • 70 g de cacao en poudre
  • 180 g de farine de blé
  • 125 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
  • 1 œuf

La garniture

  • 90 g de beurre doux
  • 80 g de sucre glace maison
  • 1 pincée de vanille en poudre

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
639 kJ / 153 kcal
Białko
2.1 g
Węglowodany
14.2 g
Tłuszcz
9.6 g
Błonnik
1.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy