Crème à la banane sur brownie au chocolat

Crème à la banane sur brownie au chocolat

4.0 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 15 min
2 portions

Składniki

La ganache à la banane (la veille)
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    30 g
  • de miel
    1 c. à café
  • de chocolat blanc détaillé en morceaux
    70 g
  • de banane coupée en morceaux
    40 g
Le brownie (le jour même)
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    100 g
  • de beurre
    60 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • œuf entier
    1
  • jaune d'œuf
    1
  • de farine de blé
    25 g
  • de noix de pécan
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1160.5 kcal / 4823.5 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 82.5 g
Węglowodany 84 g
Błonnik 9.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...