Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La ganache à la banane (la veille)
- 30 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 c. à café de miel
- 70 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 40 g de banane, coupée en morceaux
Le brownie (le jour même)
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 60 g de beurre
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf entier
- 1 jaune d'œuf
- 25 g de farine de blé
- 50 g de noix de pécan
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4823.5 kJ / 1160.5 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 84 g
- Tłuszcz
- 82.5 g
- Błonnik
- 9.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Milkshake au cheesecake fraise
40 Min
Crème brûlée à la Passion
3h 45min
Cheesecake chocolat, noix de coco et fromage frais
4 Std. 30 Min
Coupelles de chocolat
2 Std. 45 Min
Cupcakes aux pistaches
40 Min
Makis à la banane
35 Min
Cheesecake au beurre de cacahuète
6 Std.
Coulant chocolat au cœur caramel
24h
Petits coulants au chocolat
20 Min
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55min
Brownie chocolat-banane
50 Min
Fondant au chocolat et framboises
40 Min