Wraps de pois, tomates cerise et houmous à la feta

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • de tomates cerise coupées en deux
    200 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • herbes aromatiques variées, déshydratées
  • de petits pois frais cuits
    400 g
    400 g de petits pois surgelés, décongelés
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de feta émiettée
    150 g
  • tortillas de blé
    6

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 345.3 kcal / 1444.8 kJ
Białko 11.4 g
Tłuszcz 17.6 g
Węglowodany 36.2 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Sód 1179.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...