
Urządzenia i Akcesoria
Gâteau patate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 parts
Składniki
-
65 g de raisins secs
-
20 g de rhum
-
500 g d'eau
-
1000 g de patates douces coupées en morceaux (2-3 cm)
-
100 g de beurre en morceaux, et un peu pour le moule
-
3 œufs et 1 jaune
-
150 g de sucre en poudre
-
10 g de sucre vanillé
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
440.4 kcal /
1842.7 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
68.9 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Sód
135.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La Réunion lé la !
17 Przepisów
Francja
Francja