Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, en cubes (1 cm)
Les ravioli
- 300 g de semoule de blé dur, extra fine
- 150 g d'eau
- 35 g d'huile d'olive
- 5 g de sel
- 300 g de pecorino, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 1 gousse d'ail
- 10 feuilles de menthe
- farine de blé, pour le plan de travail
La sauce tomate
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates concassées en conserve
- 1 pincée de bicarbonate de sodium
- ½ c. à café de sel
- 5 - 10 feuilles de basilic frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2824 kJ / 675 kcal
- Białko
- 24.2 g
- Węglowodany
- 71.1 g
- Tłuszcz
- 32.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cannelloni sauce bolognaise
1h 15 min
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45min
Farfalle maison au persil et pesto de tomates séchées
1h
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Nids de spaghetti, sauce tomate et brocoli
1h 30min
Tagliolini aux truffes
Brak ocen
Rouleaux d'été végétariens
1h
Petits pains au lait de soja
2h 20min
Arancini aux restes de poulet et de risotto
1h 20 min
Nems au poulet sauce Buffalo
1h 30min
Tempura de crevettes et sauce aigre-douce
30min
Purée mousseline
40min