Bollos de pan de batata

Bollos de pan de batata

4.2 23 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
9 unidades

Składniki

  • 300 g de agua
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • 250 g de batata pelada en trozos
  • 120 g de leche
  • 15 g de azúcar moreno
  • 25 g de levadura prensada fresca
    1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada
  • 50 g de mantequilla en trozos (y algo más para engrasar)
  • 1 huevo
  • 420 g de harina de fuerza
  • 1 cucharada de azúcar glas

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 9 unidades

Sód 2174 mg
Białko 74 g
Kalorie 10079 kJ / 2409 kcal
Tłuszcz 58 g
Błonnik 24 g
Tłuszcz nasycony 31 g
Węglowodany 398 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...