Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 200 g de harina
- 1 pellizco de sal
- 50 g de azúcar moreno
- 120 g de mantequilla fría, en trozos
Crema de chocolate blanco
- 200 g de chocolate blanco en trozos
- 65 g de agua
- 65 g de mantequilla en trozos
Montaje
- 3 - 4 pomelos rosas en gajos, cortados a vivo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1472 kJ / 352 kcal
- Białko
- 4.1 g
- Węglowodany
- 33.5 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Tarta de ciruelas
1h 5min
Ganache de maracuyá
4h 40min
Tarta de lima-limón y ciruelas
2h 30min
Triffle de cantuccini y cerezas
1h 55 min
Príncipe Alberto (Islas Canarias)
15min
Charlota de chocolate blanco con fruta fresca
5h
Brazo de gitano con frambuesas
1h 20min
Peras con crumble de coco y avellanas
45min
Pavlova
5h 20 min.
Masa sablé con almendras (sin huevo)
45min
Crumble de fresas
50min
Pavlova con frutos rojos y coulís de frambuesa
4h 40min