Urządzenia i Akcesoria
Vegan Pineapple Coconut Tart
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
old fashioned rolled oats5 oz
-
slivered almonds5 oz
-
dried dates, pitted7 oz
-
coconut oil3 ½ oz
-
canned pineapple slices, in juice drained well2 - 3
-
coconut cream (2 cans)28 oz
-
cornstarch2 oz
-
coconut sugar1 - 2 tbsp
-
lime juice optional1 - 2 tsp
-
toasted coconut plus extra to garnish2 oz
-
dried fruit toasted, e.g. strawberries, raspberries mango, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
9 g
Kalorie
3343 kJ /
799 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
31 g
Węglowodany
101 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1 godz. 15 min
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45 min
Vegan Aquafaba Butter
2 godz. 25 min
Cashew Milk
5 min
Cashew Butter Spread
5 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Cashew Coconut Milk
10 min
Buckwheat Pancakes
40 min
Gluten-Free Rolls
1 godz. 20 min
Vegan Chocolate Cake
1 godz. 55 min