Stuffed Chicken and Glazed Potatoes

Stuffed Chicken and Glazed Potatoes

4.4 9 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • mixed nuts (e. g. pecans, hazelnuts, cashews, peanuts), toasted
    1 ½ oz
  • olive oil
    1 oz
  • shallots (approx. 1 oz ea.), cut in halves, divided
    2
  • garlic clove
    1
  • fresh mushrooms cut in halves
    9 oz
  • salt divided
    5 pinches
  • russet potatoes cut in half lengthwise
    14 oz
    14 oz fingerling potatoes, cut in half lengthwise
  • maple syrup
    1 ½ oz
    1 ½ oz honey
  • unsalted butter cut into pieces, divided
    3 ½ oz
  • ground smoked paprika
    ½ tsp
  • cinnamon, ground
    2 pinches
  • cayenne pepper, ground
    2 pinches
  • celery stalks cut into pieces
    3 ½ oz
  • leeks sliced in rounds (¼ in.)
    3 ½ oz
  • carrots cut into pieces
    2 ½ oz
  • whisky
    1 ½ oz
  • chicken breasts, skinless, boneless flattened with a rolling pin (¼ in. thick), (see Tip)
    18 oz
  • Serrano ham sliced
    3 ½ oz
  • water divided
    11 oz
  • broccoli florets
    7 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 819 kcal / 3429 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 56 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 22 g
Sód 1208 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...