Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rosemary Ice Puff Pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut in pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
Pumpkin and Lentil Filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- whole milk, for brushing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1812 kJ / 431 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 7 g
Alternatywne przepisy
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min