Lentil and Pumpkin Pot Pies

Lentil and Pumpkin Pot Pies

4.8 46 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions

Składniki

Rosemary Ice Puff Pastry
  • fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
    1 sprig
  • ice cubes
    90 g
  • unsalted butter frozen and cut in pieces
    180 g
  • plain flour
    200 g
  • fine sea salt
    1 tsp
Pumpkin and Lentil Filling
  • unsalted butter for greasing
  • brown onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    40 g
  • carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
    1
  • dried rosemary
    ¼ tsp
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • dried fennel seeds
    ¼ tsp
  • red lentils rinsed and drained
    150 g
  • water
    460 g
  • vegetable stock paste (see Tips)
    1 Tbsp
  • pumpkin cut into pieces (2 cm)
    400 g
  • whole milk for brushing

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 431 kcal / 1812 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 42 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...