Lentil and Pumpkin Pot Pies
TM6 TM5 TM31

Lentil and Pumpkin Pot Pies

4.8 (41 ocen)

Składniki

Rosemary Ice Puff Pastry

  • 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
  • 90 g ice cubes
  • 180 g unsalted butter, frozen and cut in pieces
  • 200 g plain flour
  • 1 tsp fine sea salt

Pumpkin and Lentil Filling

  • unsalted butter, for greasing
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 40 g olive oil
  • 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
  • ¼ tsp dried rosemary
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ¼ tsp dried fennel seeds
  • 150 g red lentils, rinsed and drained
  • 460 g water
  • 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
  • 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
  • whole milk, for brushing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1812 kJ / 431 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
42 g
Tłuszcz
22 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy