Tagliatelle with Pumpkin

4.5 70 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    40 g
  • mixed vegetables (e.g. celery, carrot and onion), cut in pieces (2-3 cm)
    100 g
  • water for cooking pasta
  • fine sea salt
    3 tsp
  • minced veal broken in pieces
    400 g
    400 g beef mince, broken in pieces
  • ground black pepper
    1 pinch
  • egg pasta, dried, type tagliatelle
    320 g
  • dry white wine
    60 g
  • onions quartered
    50 g
  • bacon lardons (1-2 cm)
    100 g
  • pumpkin flesh cut in pieces (2-3 cm)
    700 g
  • mozzarella cut in pieces (2-3 cm)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 438 kcal / 1832 kJ
Białko 26.4 g
Tłuszcz 24.8 g
Węglowodany 27.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...