Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with Pumpkin
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
mixed vegetables (e.g. celery, carrot and onion), cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt3 tsp
-
400 g minced veal, broken in piecesbeef mince broken in pieces400 g
-
ground black pepper1 pinch
-
egg pasta, dried, type tagliatelle320 g
-
dry white wine60 g
-
onions quartered50 g
-
bacon lardons (1-2 cm)100 g
-
pumpkin flesh cut in pieces (2-3 cm)700 g
-
mozzarella cut in pieces (2-3 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26.4 g
Kalorie
1832 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Węglowodany
27.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Aussie Potato Salad
1 godz. 30 min
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2 godz. 30 min
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Pumpkin Quiche
2 godz. 5 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min