
Urządzenia i Akcesoria
耶誕香草小羔羊排與野菇
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份
Składniki
-
水1800 克
-
羊排,任一種類400 克
-
鹽
-
現磨黑胡椒粉
-
新鮮迷迭香1 小撮
-
第戎芥末醬1 大匙
-
新鮮薄荷葉 ,切碎2 克
-
新鮮平葉巴西里 ,僅取葉,切碎2 克
-
橄欖油10 克
-
鴻喜菇 ,切段100 克
-
迷你紅蘿蔔3 根
-
黑胡椒粉
-
奶油15 克
-
醬油1 茶匙
-
第戎芥末醬
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
649.1 kcal /
2715.9 kJ
Białko
57.1 g
Tłuszcz
44.1 g
Węglowodany
3.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
17.8 g
Sód
1057.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

異國節慶料理
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan