橙汁燒雞
TM31 TM5 TM6

橙汁燒雞

3.0 (3 oceny)

Składniki

  • 400 克 去皮雞胸肉, 切塊(約3公分)
  • 1 顆 香吉士, 取果肉和皮屑
  • ½ 茶匙 鹽
  • 2 茶匙 冰糖粉
  • 2 ½ 茶匙 太白粉
  • 150 克 柳橙汁

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1178 kJ / 281 kcal
Białko
45.2 g
Węglowodany
7.3 g
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy