Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 克 去皮雞胸肉, 切塊(約3公分)
- 1 顆 香吉士, 取果肉和皮屑
- ½ 茶匙 鹽
- 2 茶匙 冰糖粉
- 2 ½ 茶匙 太白粉
- 150 克 柳橙汁
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1178 kJ / 281 kcal
- Białko
- 45.2 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Błonnik
- 1.2 g