Urządzenia i Akcesoria
Linguine marinara
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
brown onion quartered½
-
garlic cloves3
-
dried chillies to taste1 - 2
-
extra virgin olive oil30 g
-
anchovy fillets in oil3
-
dry white wine70 g
-
canned cherry tomatoes400 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
tomato paste60 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
white sugar½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
fresh basil leaves only, torn2 sprigs
-
fresh seafood marinara mix500 g
-
fresh mussels rinsed and debearded1000 g
-
linguine pasta dried250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1350.1 mg
Białko
67.1 g
Kalorie
3020.3 kJ /
721.9 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
71.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min
Chinese-style beef stew
3 godz. 30 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Tornado Potatoes
1 godz.
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1 godz. 30 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20 min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 godz. 40 min
Yellow chicken curry with rice
1 godz.
Creamy chicken curry and rice
45 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2 godz. 30 min
Roasted fennel dip
35 min