Linguine marinara

Linguine marinara

4.8 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • brown onion quartered
    ½
  • garlic cloves
    3
  • dried chillies to taste
    1 - 2
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • anchovy fillets in oil
    3
  • dry white wine
    70 g
  • canned cherry tomatoes
    400 g
  • canned crushed tomatoes
    400 g
  • tomato paste
    60 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • white sugar
    ½ tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • fresh basil leaves only, torn
    2 sprigs
  • fresh seafood marinara mix
    500 g
  • fresh mussels rinsed and debearded
    1000 g
  • linguine pasta dried
    250 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1350.1 mg
Białko 67.1 g
Kalorie 3020.3 kJ / 721.9 kcal
Tłuszcz 16.9 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 3.2 g
Węglowodany 71.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...