Urządzenia i Akcesoria
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
880 g
Składniki
-
raw beetroots600 g
-
water1500 g
-
malt vinegar300 g
-
light brown sugar4 tbsp
-
salt1 tsp
-
dried bay leaf1
-
whole cloves2
-
black peppercorns8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 880 g
Sód
2871.1 mg
Białko
10 g
Kalorie
1918.3 kJ /
458.5 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
17.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
95.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sub rolls
2 godz.
Mini chicken kyivs
45 min
Freeform basic bread
1 godz. 35 min
Classic christmas fruit mince
1 godz. 10 min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min
Tomato passata
1 godz. 40 min
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Traditional sausage rolls
50 min