Urządzenia i Akcesoria
Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
potatoes peeled, cut into pieces that fit through feeder tube800 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
Edam cheese cut into pieces (3 cm)300 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
onion peeled, cut into quarters250 g
-
garlic cloves4
-
tomato passata600 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
dried oregano2 tsp
-
white sugar1 ½ tsp
-
chicken breast skinless, cut into halves1200 g
-
sea salt1 tsp
-
fresh ground black pepper1 tsp
-
broccolini or broccoli cut into florets, trimmed500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
911.8 mg
Białko
61.7 g
Kalorie
3471.1 kJ /
829.6 kcal
Tłuszcz
46 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Węglowodany
44.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Chicken in chipotle sauce
40 min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Spinach and chorizo filo pies
45 min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 godz. 15 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Pork meatballs with couscous
50 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Beef ragu
1 godz. 25 min