Urządzenia i Akcesoria
Moroccan sweet pastry (Briouats)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
blanched almond150 g
-
sugar60 g
-
egg1
-
orange blossom water (see tip)15 g
-
filo pastry2 sheets
-
unsalted butter melted50 g
-
honey40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
2050 kJ /
490 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna and olive empanaditas
4 godz. 5 min
Chocolate and prune Easter eggs
1 godz. 5 min
Mediterranean Bread
5 godz. 20 min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Koshari stew
45 min
Lamb meatballs in spicy tomato sauce (lamb kofta)
1 godz. 5 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Samke harra
35 min
Schiacciata (dessert pizza)
2 godz. 5 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.