Urządzenia i Akcesoria
Moroccan sweet pastry (Briouats)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
blanched almond150 g
-
sugar60 g
-
egg1
-
orange blossom water (see tip)15 g
-
filo pastry2 sheets
-
unsalted butter melted50 g
-
honey40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
2050 kJ /
490 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb sfiha
1 godz. 20 min
Chicken moghrabieh
25 godz. 15 min
Cheese sambousek
1 godz. 45 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Pasta salad with vegetables
1 godz.
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 godz. 20 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1 godz. 10 min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 godz. 30 min