Urządzenia i Akcesoria
Moroccan sweet pastry (Briouats)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
blanched almond150 g
-
sugar60 g
-
egg1
-
orange blossom water (see tip)15 g
-
filo pastry2 sheets
-
unsalted butter melted50 g
-
honey40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
2050 kJ /
490 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican chicken soup
30 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt
2 godz. 15 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Bread stew with tomato and onion
Brak ocen
Coconut and pistachio delight
1 godz. 10 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Lemon cake
2 godz.
Seafood rice
1 godz. 15 min
Apple cake
1 godz.
Creamy carrot and lentil soup
35 min