Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ½ tbsp salt
- 600 g water
- 500 g red chillies, fresh, trimmed and cut into halves
- 2 garlic cloves, cut into halves
- 150 g rice vinegar
- 1 - 2 tbsp golden brown sugar, plus extra to taste
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 101.7 kJ / 24.3 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 890.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Brioche
8h
Baguettes
3 godz. 45 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
CA Digital Flipbook #1
2 godz.
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1h 30 min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3h
Canadian Strawberry Shortcake
30 min
Baguette
3 godz. 45 min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4h 45min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Steamed Crème Brûlée
4h 45min