Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dry Rub
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tbsp paprika
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp salt
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp dried thyme
- 1360 - 1475 g baby back pork rib (1 rack, trimmed, cut in half)
Beer BBQ Sauce
- 115 g red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 15 g vegetable oil
- 340 g stout beer
- 170 g ketchup
- 85 g dark brown sugar
- 60 g apple cider vinegar
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp chilli powder, to taste
Cooking Ribs
- 1135 g water
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 17380 kJ / 4153.9 kcal
- Białko
- 279.7 g
- Węglowodany
- 189.8 g
- Tłuszcz
- 247.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 84.6 g
- Błonnik
- 9.4 g
- Sód
- 8712.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6 Std. 10 Min
Ratatouille Galette
1h 30min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
20 min
Caipiroska
5 Min
Quiche Lorraine
45min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Cutter Fermented Onions
72h 30min
Douhua (soybean curd)
10 Std. 25 Min
Grated Carrot Salad
10min
Homemade Green Superfood Powder
14h 15min