Urządzenia i Akcesoria
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Dry Rub
-
brown sugar2 tbsp
-
paprika2 tbsp
-
garlic powder2 tsp
-
salt2 tsp
-
onion powder1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
baby back pork rib (1 rack, trimmed, cut in half)1360 - 1475 g
Beer BBQ Sauce
-
red onions cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil15 g
-
stout beer340 g
-
ketchup170 g
-
dark brown sugar85 g
-
apple cider vinegar60 g
-
ground cumin½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
chilli powder to taste⅛ tsp
Cooking Ribs
-
water1135 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
8712.8 mg
Białko
279.7 g
Kalorie
17380 kJ /
4153.9 kcal
Tłuszcz
247.8 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
84.6 g
Węglowodany
189.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Better with Beer
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Brandy Chicken Liver Pâté
3 godz. 25 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10 min
Low Carb Mushroom Gravy
45 min
Caesar Dressing
10 min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Creamy Mango Ice Cream
2 godz. 20 min
Bistro Mayonnaise
5 min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Beef Wellington (Ben) Metric
10 godz. 10 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 godz. 45 min
Conchas
3 godz. 15 min