Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de cassis frais sans les tiges
- 350 g de cassonade
- 10 g de sucre vanillé
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- 250 g de vin rouge
- 600 g de vodka 40% d'alcool
- Wartości odżywcze
- na 1 bouteille
- Kalorie
- 1799.9 kJ / 430.2 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 52.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 14.3 mg
Alternatywne przepisy
Pâté de lapin
2h 35min
Velouté d'épluchures d'asperges
45 Min
Confiture de mûres et de poires
45 Min
Gelée de framboise
6h
Gelée de groseille
35 Min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Minigratin aux mirabelles, ricotta et amandes
45 Min
Sorbet au cassis
10 min
Confiture de prunes
45 Min
Confiture de mangue et de kiwi
30 Min
Sauce madère
35 Min