
Urządzenia i Akcesoria
Gaufres au blé noir
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
de lait demi-écrémé300 g
-
de levure boulangère sèche1 sachet
-
de beurre doux30 g
-
œufs2
-
de farine de sarrasin200 g
-
de fécule de maïs50 g
-
de sel1 c. à café
-
d'huile d'olive pour le gaufrier10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
382.3 kcal /
1605 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
49.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Sód
558.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Petits budgets Vol. III
17 Przepisów
Francja
Francja