Urządzenia i Akcesoria
Gingerbread pavlova stack
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 portions
Składniki
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
-
ground ginger2 tsp
Toffee syrup
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream130 g
-
brown sugar100 g
Mascarpone cream
-
gingerbread biscuits or gingernut biscuits100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)350 g
-
mascarpone cheese250 g
-
ground ginger1 - 2 tsp
-
bananas peeled and cut into slices, for garnishing2
-
nectarines (opcjonalnie) stones removed and cut into slices, for garnishing2
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
151.5 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
1904.9 kJ /
455.3 kcal
Tłuszcz
28.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
46.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana bread
1 godz. 50 min
Icing sugar
10 min
Profiteroles
2 godz.
Pizza dough
1 godz.
Whipped cream
15 min
Magic chocolate sauce
10 min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 godz. 55 min
Chocolate hazelnut kisses
2 godz. 20 min
Shortbread
1 godz.
Gluten free gingerbread house
4 godz. 45 min
Gingerbread biscuits
2 godz. 20 min
Black forest pavlova stack
5 godz. 30 min