![Ensalada de rabanitos y repollo Ensalada de rabanitos y repollo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F32CC4C0-1FB3-45D8-B316-E033BDCF112B/Derivates/0F500932-1F92-402E-9EF6-BAA5F7C0A882.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de repollo blanco sin el tronco (cortado en trozos regulares)
- 100 g de rabanitos limpios sin pelar
- 8 ramitas de perejil fresco limpio y seco (solo las hojas)
- 20 g de vinagre
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de orégano seco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 3.55 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Błonnik
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Volcán de dulce de leche
40min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2h
Salsa para pastas: tomate y berenjena
35min
Fajitas de carne
1h
Sopa de cebolla
Brak ocen
Huevos revueltos al vapor
15min
Tarta de frutillas y dulce de leche
45min
Ñoquis con salsa rosa
2 Std. 25 Min
Pastel de carne y calabaza
1h
Quiche de zapallito italiano
1u. 10min
Polenta cremosa con queso y salsa boloñesa
1u. 45min
Tarta de jamón, queso y tomate
1u. 10min