Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de manteca en trozos
- 180 g de cebolla en cuartos
- 100 g de morrón rojo en cuartos
- 100 g de morrón verde en cuartos
- ½ - 1 cucharadita de ají molido
- 1 cucharadita de paprika
- ½ cucharadita de tomillo fresco
- ½ cucharadita de pimienta de Cayena molida
- ½ cucharadita de sal marina
- 600 - 800 g suprema de pollo, sin piel cortado en trozos (2 cm)
- 300 g de leche de coco
-
1
cucharada de concentrado casero de caldo de pollo
lub 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Tarta soufflé de espinaca
1h
Pastel de pollo y puerro
50 Min
Pastel de papa
1h 10 min
Pastel de carne y calabaza
1h
Bastones de merluza con mayonesa de palta
35 min
Cazuela de pollo con papas
40 min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Lasaña de zucchini
50 Min
Ensalada tibia de chauchas con huevo poché
40 min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 min
Fajitas de pollo
15 Min
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55 min